Investering

€ 125,- avondworkshop, € 197,- middagworkshop (excl. BTW)

Inschrijven

Zie beschikbare data in het inschrijfformulier

Inschrijven
Waarom zakelijk tekenen?

Zou het niet fijn om met eenvoudige, heldere tekeningen complexe zaken uit te leggen? Mensen te informeren, overtuigen en besluitvormingen en vergaderingen te faciliteren? In de praktijk zijn het namelijk vooral woorden die gebruikt worden in (zakelijke) communicatie. Zoals in de vorm van Word documenten of Powerpoint presentaties. Dit terwijl we allemaal weten dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden.


Zakelijk tekenen is een onmisbare als leuke skill waar iedereen gebruik van kan maken tijdens het geven van een presentatie, het begeleiden van een groep of het uitleggen van zaken. En het is eenvoudig te leren. Met behulp van eenvoudige vormen maak je sterke iconen die je verhaal kracht bij zetten. Een aantal simpele tips maken een tekening heel snel veel beter zonder dat je hiervoor goed hoeft te kunnen tekenen. Laat je verrassen en sta versteld van je eigen talent.

Kenmerken
  • 2 uur avondworkshop
  • 4 uur middagworkshop
  • Mediapark Hilversum
  • Niet allen bij NOW maar ook in-house

Verhoog jouw effectiviteit door middel van zakelijk tekenen. Een onmisbare skill voor iedereen die de aandacht van het publiek wilt vasthouden

Door middel van deze workshop ben jij in staat om met een eenvoudige tekening jouw verhaal te vertellen. Waar je vroeger Powerpoint of Word gebruikte ga je vanaf nu een zakelijke tekening gebruiken.
Inschrijven
Pak je stiften

De drempel om daadwerkelijk je stiften te pakken en zakelijke tekening te maken is verdwenen. Omdat je zal verbaast zal staan van de mogelijkheden die het extra biedt. Bijvoorbeeld kan je het gebruiken in je presentaties.

Een verhaal vertellen met zakelijk tekenen

Leer een verhaal om te zetten in een eenvoudige zakelijke tekening. Eenvoudige vormen, iconen en een goede structuur vormen de basis.

Gerelateerde training

Presenteren met zakelijk tekenen. In deze dagtraining gaan we een stap verder dan in deze workshop en gaan we met tekeningen echt presenteren.

Meer weten
Arne Kanters, Webbtraders

Always be creARTive! ✏️?
Great business drawing workshop at NOW

Danielle Poortenaar - de Rooij, 3d Talent training en coaching

Vanavond een hele leuke inspirerende workshop gevolgd ‘Zakelijk Tekenen’ van NOW in Hilversum Mediapark. Echt een aanrader!

Daar gaan we met onze trainingen van 3d-Talent Training & Coaching eens leuk mee opvrolijken hè Ingeborg Ooms! ?

Bijzonder hoe je in korte tijd al zoveel kunt leren tekenen! ✍️ Ook als je weinig talent denkt te hebben...

Cornel Straver, PleisureworldNRIT/ PiNCAMP-ADAC

Cursus zakelijk tekenen. Handige vaardigheid om meetings en presentaties nog beter te visualiseren. En ook leuk om te doen met een positieve groep! Bedankt Marcel de Groot en Jeroen Rademaker.

Verhoog het niveau van jouw communicatie met zakelijk tekenen

En bovendien, iedereen kan het leren. We leren je het op een speelse wijze. Dus geen lange presentaties omdat we direct aan de slag gaan. En na de workshop weet je waar je normaal 1000 woorden voor nodig hebt nu te vangen in een eenvoudige tekening.

Schrijf je in

Zakelijk tekenen is ook in-house te organiseren