Investering open inschrijving

€ 395,- excl. BTW

Boeken?

Zie inschrijfformulier onder aan de pagina voor de beschikbare data

Waarom

We hebben het druk, en niet alleen op ons werk maar ook thuis. Inboxen en to-do lijsten lopen over en appjes stromen je telefoon in. Linkend in, instagram, nieuws etc. Allemaal informatiebronnen die continue blijven stromen en niet meer bij te houden zijn. Onderzoek heeft aangetoont dat te veel afspraken, te veel informatie, te veel onzekerheid een grote bron zijn van Burn Outs. En dat Burn Out de grootste bedreiging is op de werkvloer.


We proberen tevergeefs alles te doen, te volgen en te beantwoorden en toch blijven we zitten met het gevoel dat we tekortschieten. Op het werk en privé.


En als we wel kiezen en willen we onze aandacht richten dan zijn er weer nieuwe vijanden. Er hoeft niets te gebeuren of we zijn weer afgeleid. Ontstaan door externe prikkels maar ook interne prikkels.


Waar de versneller Focus schakelaar je vooral laat ervaren gaan we in de dagtraining er echt mee aan de slag. Dit is de ultieme timemanagement training. Ofwel vergeet timemanagement en kies voor focus en schakel bewust.

Inschrijven
Kenmerken
  • Start 9:30
  • Einde 17:00
  • Mediapark Hilversum

Met de Focus schakelaar leren wij kiezen in deze overvolle wereld. En we geven je inzicht in hoe je je aandacht kan richten.

Druk zijn is de meest makkelijke keuze. Dat klinkt tegenstrijdig maar toch is het waar. Het is makkelijker om alleen maar te reageren en proberen alles te doen. Makkelijker dan om te kiezen. Waarop we wel regeren, waarop niet. Wat we wel doen en wat niet. Wat we wel bekijken of lezen en wat niet.
Druk zijn is verslavend

Elke keer als je je mail, appjes of instagram checkt, komt er een kleine hoeveelheid dopamine vrij. Dopamine zorgt voor het gevoel van geluk, en zo wordt je gedrag telkens beloond. Dopamine speelt een rol bij allerlei verslavingen en slechte gewoontes. En hoe verslavend dit is komen we dagelijks tegen. Wie kent niet de verleiding om in een situatie waar het eigenlijk niet hoort, te telefoon te pakken en te kijken of je nog nieuwe berichten hebt?

Er echt mee aan de slag

Met de training Focus schakelaar geven we je inzicht en gaan we direct aan de slag met het aan en uitzetten van jouw aandacht. Aan om je af te sluiten van alle prikkels om je heen en volledig je aandacht te richten. En uit om jezelf weer op te laden, tot creatieve ideeën te komen of om echt te ontspannen en in het moment te zijn.

De ultieme time management training

Het gaat niet meer over het managen van je tijd. Het gaat tegenwoordig om waar je aandacht aan besteed. Waar richt je je focus op, en waar vooral niet. En als je focus richt krijg je dan wel de zaken gedaan. En wat motiveert jou? In deze training komt de psychologie achter focus, getting things done en motivatie aan bod zoals het populaire boek Drive en de Progress Principle beschrijft.

Inschrijven

Focus geeft Flow

Flow is de mentale toestand waarin je volledig opgaat in jouw bezigheden. Om in flow te komen heb je aandacht, focus op een taak nodig. Werkomgevingen waarin autonomie, meesterschap en zingeving een belangrijke rol spelen hebben de hoogste kans dat de je in flow komen.

Een dagtraining die je nooit meer zal vergeten.

Schrijf je in!

Deze training is ook in company te organiseren.