Investering presenteren met zakelijk tekenen

€ 395,- excl. BTW

Inschrijven presenteren met zakelijk tekenen

De beschikbare data vind je in ons inschrijfformulier

Inschrijven
Waarom presenteren met zakelijk tekenen

Zou het niet fijn zijn om met heldere tekeningen complexe zaken uit te leggen? Met een tekening mensen te informeren of te overtuigen? En met een herkenbaar format besluitvorming en vergaderingen te faciliteren? Doe de dag training Presenteren met Zakelijk tekenen. Een beeld vertelt meer dan 1000 woorden. Toch gebruiken we vooral woorden op de werkvloer. Excels en Powerpointdecks zijn populair om informatie met elkaar te delen.


Presenteren met zakelijk tekenen is onmisbaar in de toolkit van iedereen die wel eens een presentatie geeft, groepen begeleidt of zaken helder wil uitleggen.


In deze dagtraining gaan we een stap verder dan onze workshop zakelijk tekenen. Je leert naast de basis een verhaal visueel vertellen. We leren je flip-over tekenen, maar ook een goede structuur voor de opbouw van visuals en we helpen op weg met presenteren met zakelijk tekenen. Je gaat bijvoorbeeld een presentatie voorbereiden. In je verhaallijn maakt je gebruik van sterke iconen die je tijdens jouw presentatie laat ontstaan op de flip-over. Ook leren we je hoe je van een presentatie of een vergadering makkelijk een verslag maakt met zakelijk tekenen.

Kenmerken presenteren met zakelijk tekenen
  • Start 9:30
  • Einde 17:00
  • Mediapark Hilversum
  • of in house

Verhoog jouw effectiviteit met presenteren met zakelijk tekenen. Onmisbaar in de toolkit voor iedereen die wel eens een presentatie moet geven.

Stop met powerpoint. Na deze training ga jij al jouw presentaties geven met zakelijk tekenen.
Storytelling met zakelijk tekenen

Leer een verhaal om te zetten in een eenvoudige tekening. Basis vormen, iconen en een goede structuur vormen de basis voor presenteren met zakelijk tekenen.

Presenteren met zakelijk tekenen

Een presentatie geven met alleen tekeningen. En de tekenen tijdens de presentatie. Laat je verhaal ontstaan en zie dat jouw presentaties een hogere impact zullen hebben. Dit is presenteren met zakelijk tekenen.

Pak je stiften om te presenteren met zakelijk tekenen

De drempel om daadwerkelijk je stiften te pakken en zakelijk tekenen toe te passen voor presenteren is verdwenen. Je zal verbaast staan van de mogelijkheden die zakelijk tekenen extra biedt.

Inschrijven

Verhoog de impact van jouw presentaties jouw eigen impact met presenteren met zakelijk tekenen.

En het leuke is, iedereen kan het leren. Op een speelse wijze leren we je jouw idee om te zetten in een beeld. Waar je normaal 1000 woorden voor nodig hebt weet jij te vangen in een eenvoudige tekening. Wil je dit ook dan is presenteren met zakelijk tekenen echt iets voor jou.

Schrijf je in voor de training presenteren met zakelijk tekenen

Deze training kunnen wij ook in house geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.