(Zakelijk) tekenen. Voor iedereen!

Zolang we allemaal nog niet naar het werk of school kunnen vind je hier een introductie cursus Zakelijk Tekenen. Je kan deze online cursus alleen volgen of samen met je hele gezin. In deze introductie leggen we uit waarvoor je tekenen kan inzetten en wat je nodig hebt. En laat je niet uit het veld slaan als het niet direct mooi wordt. Je ziet dat wij ook nog steeds aan het leren zijn.

Met de basisvormen kan je alles maken

Ook diegene die zeggen dat ze niet kunnen tekenen, lukt het om een cirkel, een vierkantje of een lijn op papier te krijgen. Stuk voor stuk eenvoudige basisvormen. Door deze vormen op een handige manier te combineren kan je bijna alles tekenen. Met Zakelijk tekenen wordt je geen Rembrandt of striptekenaar. Wel leer je op een super eenvoudige manier pakkende tekeningen te maken.

Maak je vel mooi met een titel en een kader.

In deze instructie leer je een titel te maken en je vel aan te kleden door dit te omlijnen met een kader. Je zal zien als je hier in bedreven wordt dat je tekeningen er al meteen een stuk leuker oogt. Je maakt het af. En onthoud, hoe meer je oefent, hoe beter je wordt. Dus koop een stapel papier en oefen!

Een tekening is niet af zonder mensen

Eigenlijk is een tekening pas af als er mensen op staan. Mensen, of wel poppetjes, tekenen wordt vaak ervaren als lastig. Maar dat valt reuze mee! In deze laatste instructiefilm leren we je de basis van poppetjes tekenen. Sta verbaasd hoe makkelijk het eigenlijk is.

Wil je meer? Schrijf je dan in voor de workshop Zakelijk Tekenen

Een korte workshop of een training zakelijk tekenen is ook in-house te organiseren.