Maatwerkoplossingen

Al meer dan 10 jaar begeleiden wij teams. Van operationele teams tot senior management teams.
Inspirerende maatwerktrajecten

Al meer dan 10 jaar begeleiden wij teams. Van operationele teams tot senior management teams. Met al deze ervaring en expertise kunnen we samen bepalen wat voor jouw team of organisatie de beste aanpak is. Want of het nu gaat om de start van een nieuw team of een bestaand team, wij zorgen voor inspiratie, oefening en ondersteuning.

Aanpak

In onze aanpak gebruiken we inspirerende en verbindende concepten en methoden, steeds toegesneden op de vraag die uit de voorbereidende gesprekken naar voren komt. Uitgangspunt is om de energie, talenten en de denkkracht van het team te gebruiken.

Doel

Het doel is om het team tijdens de eerste sessie al in flow te krijgen. Dit is de basis om wat geleerd is ook verder te ontwikkelen op de werkvloer. Tijdens deze sessies sturen we dan ook bij en doen we de interventies die op dat moment nodig zijn om dit doel te halen.

Na een sessie begeleiden wij het team met hetgeen geleerd is toe te passen op de werkvloer.

Dit doen we onder meer met opdrachten die het team gedurende een periode moet uitvoeren, intervisie, coaching on the job, calls met het team, overval bezoeken, en/of andere mogelijkheden. Het doel is dat er geoefend wordt op de werkvloer. Net als bij het leren van een taal, je leert het pas echt als je het gaat spreken.

Indien gewenst beginnen we onze teamtrajecten met een drijfverenanalyse van Management Drives.

Hiermee worden drijfveren van de teamleden en de teamdynamica worden op een interessante en herkenbare wijze inzichtelijk gemaakt. Ook geeft het praktische handvatten om toe te passen het dagelijkse werk. De gemeenschappelijke taal zorgt voor een veilige omgeving om met elkaar in gesprek te gaan en feedback te geven.
%

Versnellen

Ga in no time met je team van 0 naar 100% met onze workshops voor inzicht en relevante competenties.

%

Effectief

Pak die 20% kennis die relevant is voor jou en jouw organisatie.

%

Resultaat

En realiseer met deze 20% van de aangeboden kennis tot meer dan 80% resultaat.

Fasen van teamontwikkeling

De fasen van teamontwikkeling gebruiken we als leidraad bij de opzet van het teamtraject, vaak aangevuld met de inzichten van verschillende modellen. Waar nodig haken wij specialisten uit ons eigen netwerk aan. Specialisten in een specifieke expertise of specialisten die zich echt ontwikkeld hebben in de onderstroom van een team.
Vraagstukken waarvoor wij regelmatig benaderd worden gaan over
communicatie, samenwerking, (persoonlijk) leiderschap, onboarding, trainee- en talentontwikkeling, creativiteit en innovatie.
With over 40 custom built elements, LeadEngine is perfect for building your dream landing page website without any coding whatsoever.
Vanessa Gibbs Marketing Manager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze wij staat klaar om je vragen vrijblijvend te beantwoorden. Jouw organisatie, doelgroep, doelstellingen en vraag staan bij ons altijd centraal.

Contact