Competentie gericht voor blijvend resultaat

The power of doing

Het leren van waardevolle competenties die straks als normaal worden gezien.

Aanpak

Wij geloven in de kracht van doen. Daarom besteden wij naast kennis overdracht en trainen op vaardigheden ook veel tijd aan het oefenen op het werk en dit te evalueren.
 • Theorie

  Leren start altijd bij de kennis, de theorie. Deze brengen we zo effectief mogelijk zodat we er snel mee aan de slag kunnen. Om ervoor te zorgen dat we niet te veel tijd kwijt zijn kunnen we onze online leeromgeving inzetten. Dan kunnen alle deelnemers vooraf de kennis tot zich nemen. Of achteraf in verdiepen.

 • Leren

  Dit is het moment dat je met je team aan de slag gaat met de opgedane nieuwe kennis. Want bij een nieuwe competentie hoort niet alleen kennis, ook nieuwe vaardigheden. Dit oefenen doen we met veel lol en in een veilige omgeving. Alles is nog nieuw dus fouten maken mag. En van feedback kan je veel leren.

 • Doen

  Nu komt de uitdaging om het aangeleerde nieuwe gedrag ook in de praktijk toe te passen. Met behulp van opdrachten, hulplijnen, contactmomenten, intervisie enzovoorts helpen wij teams de nieuwe vaardigheden ook op de werkvloer toe te passen. En het gedrag te tonen wat hierbij hoort.

 • Evalueren

  Evalueren om van te leren, van jouw eigen ervaring en van de feedback van jouw teamleden. Observaties van jouw teamleden zijn de basis voor deze feedback. Hiervoor gebruiken we 360 graden feedback en ander instrumenten. En vergeet niet: jouw leerproces is weer een voorbeeld voor een ander.